Ime Facebook strani

facebooktwittergoogle_pluspinterest
Mojih 54 odtenkov

Mojih 54 odtenkov in vse barve vmes

 

Ko takole pišem o različnih tematikah, sem ugotovila, da sem bila s poimenovanjem strani morda prehitra. Ko sem se odločala o imenu, sem imela v mislih predvsem oblikovanje spletne strani, ki temelji na moji naklonjenosti Istri, opisovanju mojih poti, raziskovanj in spoznanj, obenem pa sem si želela tudi pisati o sebi. Ker je raziskovanje Istre omejeno le na en del leta, v ostalem času pa se mi dogaja marsikaj, je ime Moja Istra za marsikoga neprivlačno in objava ne doseže ljudi, ki jim je Istra morda zoprna ali pa vsaj nezanimiva.

Z ozirom na to, da sem vključila v vsebino tudi moj blog, raziskovanje sebe in spomine na otroštvo in mladost, sem v zadnjih dneh pospešeno iskala novo ime vsaj za Facebook stran, ki je morebitnim bralcem bolj dostopna. Glede na moje hobije, zanimanja in interese mi je prišlo na misel marsikaj, nič od tega pa se mi ni zdelo uporabno za ime, ki bi me označevalo karseda točno. Na koncu pa mi je dala idejo starejša hči. Pravi: “Mami, ti imaš toliko različnih interesov, si kot mavrica. Vseh barv;)” Beseda je dala besedo in na koncu sva ugotovili, da ima moja osebnost toliko odtenkov, da je na koncu padla ideja o 50 odtenkih česarkoli. Tu ne gre za znanih razvpitih 50 odtenkih sive, ker sem vse drugo, samo siva ne. No ja, sivo barvo dobro skrivam, če ne gre drugače, z barvnim šamponom. Moje barve so pa res tudi vse ostale. Od pomladno zelene, oranžne, črne, morsko modre, sončno rumene…pa tudi sive, navsezadnje. Skratka, “moje” so vse barve! In zato mi je prišlo na misel, pravzaprav zakaj pa ne 50 odtenkov mene? In da ne bi uprabila ravno številke 50, sem se odločila za številko, ki označuje moja leta…

Torej je končni rezultat pogajanj same s seboj ime Mojih 54 odtenkov. To bo odslej ime moje strani na Facebooku. Če vam je všeč in če se vam zdi posrečeno, napišite v komentar, tu ali na Facebooku, vseeno. Napišite, kaj se vam zdi še bolj primerno! :) Morebitne bralce pa naprošam, da moje prispevke, če so vam všeč, všečkate in delite naprej. Rada bi preizkusila, kako zadeva deluje v praksi, kako se širi število bralcev. Vsak komentar bom rada prebrala.

Lep sončen dan vam želim!

facebooktwittergoogle_pluspinterest

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja